Καλώς ήλθατε στο Δρακοβούνι Γορτυνίας

Καλώς ήλθατε στο Δρακοβούνι Γορτυνίας. Με αυτή την ιστοσελίδα επιδιώκεται η επικοινωνία και ενημέρωση όλων των συμπατριωτών και φίλων του χωριού. Για τον εμπλουτισμό της όποιος θέλει μπορεί να βοηθήσει στέλνοντας ότι υλικό θεωρεί χρήσιμο. Επιπλέον μετά από συνεννόηση μπορεί να δοθεί σε όσους θέλουν και δυνατότητα αναρτήσεων. Για επικοινωνία: drakovouni@hotmail.com

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Απάντηση του Προέδρου του Συλλόγου Δρακοβουνιωτών προς την εφημερίδα «Γορτυνία» για άρθρο της που αναφέρεται στην Πανήγυρη του χωριού.

Στο πρόσφατο φύλλο της εφημερίδας «Γορτυνία» υπάρχει άρθρο που αναφέρεται στην Πανήγυρη του χωριού μας, παρατηρώντας ότι ο εν λόγω Σύλλογος για τις δραστηριότητες του, «δυστυχώς δεν έστειλε κάποια σχετική ανακοίνωση στην εφημερίδα όπως γινόταν επί προεδρίας του δραστήριου καθηγητή Κων. Κουσιουρή».
Για την αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων στο αναγνωστικό κοινό της εφημερίδας  και όχι μόνο, ως πρόεδρος του Συλλόγου έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις:
Χωρίς να αμφισβητεί κανείς το μέγεθος αλλά και τη σπουδαιότητα της μακρόχρονης προσφοράς του κύριου Κουσιουρή στο Σύλλογό μας, έμμεσα το παραπάνω δημοσίευμα αποτελεί μομφή προς το σημερινό προεδρείο, για  αδράνεια τουλάχιστον σε θέματα πληροφόρησης και ενημέρωσης των συμπατριωτών μας.
Ενδεχομένως ο αρθρογράφος να μην γνωρίζει ότι ο γράφων, για την εξυπηρέτηση αυτού του σκοπού, διαχειρίζεται και συμμετέχει στην ομάδα διαχείρισης σε όλα τα μέχρι σήμερα ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσής του χωριού, όπου εκεί ανάμεσα στα άλλα ανακοινώνονται όλες οι σημαντικές δραστηριότητες του Συλλόγου. (http://drakovouni.blogspot.gr και ομάδα στο facebook με το όνομα «Δρακοβούνι Γορτυνίας»  https://www.facebook.com/groups/10144058555).
  Ότι ο Σύλλογος δεν στέλνει σχετικές ανακοινώσεις στην εφημερίδα σας δε σημαίνει ότι την θεωρούμε παρωχημένο μέσο πληροφόρησης, ούτε την απαξιώνουμε και μαζί με αυτή και το αναγνωστικό της κοινό.
Η έλλειψη ανακοινώσεων προς την εφημερίδα σας οφείλεται επιπλέον στο γεγονός ότι με το  όνομα «Κωστας Καλύβας Γορτυνια» είστε μέλος της ομάδας μας στο facebook όπου μπορείτε να αντλείτε ό,τι σχετικό υλικό αφορά το Σύλλογο ή το χωριό μας και να το δημοσιεύσετε, κάτι που με χαρά διαπιστώνουμε ότι έχουν κάνει στο παρελθόν ειδησεογραφικά sites της περιοχής μας όπως το «Καλημέρα Αρκαδία».  Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που σας έχουμε συμπεριλάβει στα μέλη μας.
Αν, για οποιοδήποτε λόγο,  κρίνετε αναγκαίο να σας στέλνουμε σχετικές επιστολές για τις δραστηριότητές μας είμαστε πρόθυμοι να αναθεωρήσουμε τις παραπάνω απόψεις.
         Τέλος, επειδή θεωρούμε ότι το άρθρο σας μας αδικεί, θα θέλαμε να δημοσιεύσετε αυτή την επιστολή.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου